Kontakt os på:

+45 36 70 37 32

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Lørdag, 20. Juli 2019

Privat


Du er nu på siden med referencer for den private bygherre, som typisk er en privat husejer eller andelsboligforening med adresse på Sjælland.

Hvilke opgaver udfører vores virksomhed typisk?

(Under opdatering)

 

Nedenfor ses referencer med tilhørende fotos for udførte arbejder. Vi udfører en lang række opgaver i huset – inde som ude. Du kan i søgefeltet øverst på siden skrive et søgeord, hvis du ønsker mere information herom.

Referencer

reference-01

Den oprindelige murermestervilla fra 1901 er renoveret med respekt for den oprindelige stil men via tilbygning og materialevalg, er der tilføjet boligen et mere klassisk udtryk. I forbindelse med renoveringen er boligen bragt fra energiklasse F til B, hvilket reducerer de årlige driftsudgifter betydeligt. Renoveringen, som er udført i totalentreprise, dokumenterer effekten af at tænke energirigtige løsninger ind i renoveringsarbejdet.

reference-02

Gulvet i en bolig er en stor del af den samlede visuelle oplevelse, og vores designafdeling har i denne bolig ønsket at fremhæve et roligt og harmonisk udtryk. Gulvplankerne er dansk egetræ lagt på betongulv med gulvvarme. Gulvet er særdeles slidstærkt og nemt at holde rent.

reference-03

Et gammelt ubenyttet loft blev i forbindelse med en tagrenovering på en privat bolig ombygget til et spændende rum med stort lysindfald. Det specialproducerede vindue, som kan åbnes, giver mulighed for at nyde solen langt ind i efteråret.

reference-04

Grundet krav om maksimal bebyggelsesprocent i byzone, valgte kunden at få opført en underjordisk garage med plads til tre biler, da byggeri under jorden ikke medgår i beregningen af bebyggelsesprocenten. Oven på garagen er anlagt en have med højbede. Løsningen kan prismæssigt konkurrere med en traditionel muret og isoleret garage.

reference-05

Ved opførelsen af dette badeværelse, var pladsen begrænset, men der var samtidig ønske om et funktionelt badeværelse. Vores indretningsarkitekt foreslog at vælge en klassisk, lys naturstensbeklædning i form af travertin til gulv og brusenischevægge. For at dobbeltbadekaret ikke skulle dominere for meget i rummet, blev dette sænket ned i etageadskillelsen. Alle rør og ledninger er udført som skjulte installationer, så rummets udtryk er rent og enkelt.

reference-06

Adskillige ejendomme i Danmark er forurenet som følge af utætte olietanke, og boligejere med forurenede grunde stavnsbindes ofte økonomisk. JS Sten & Stål er specialiseret i totaloprensninger, således at alt forurening fjernes og ejendommen udtages af kortlægningen. Korrespondance med kreditforening og bank er en del af vores service. På denne sag var olieforueningen under huset, hvorfor store dele af huset blev understøbt, så totaloprensning kunne finde sted.

View the embedded image gallery online at:
http://stenogstaal.dk/privat.html#sigProGalleria770061e66e